Wat kan ik doen voor jou?

Je bent de haakboerderij binnengestapt, hoera! Ik laat je hier met veel enthousiasme al mijn haakwerk zien en ik geef tips en schrijf patronen voor je uit. Ik vind het heel erg leuk om je meer te leren over haken, dus als je vragen hebt dan kun je mij daar voor gebruiken. Als er veel aanvragen zijn, dan maak ik een tutorial over het betreffende onderwerp en je mag altijd vragen over mijn haakwerk aan me mailen.

Op mijn website staan patronen voor de beginnende haker en ook veel creatiefs voor de gevorderden. Je kunt dus altijd ergens mee beginnen! Geloof je me niet? Stuur maar een mailtje en ik zorg ervoor dat het je lukt! Om het je nóg makkelijker te maken staan mijn patronen ingedeeld op moeilijkheidsgraad. Je kunt dit zien aan onderstaande afbeelding. Ik maak patronen in drie categorieën; beginner, basics onder de knie en gevorderde.
 
Eén blad is het makkelijkst en dus voor beginners. Drie blaadjes is uiteraard voor gevorderden. Je kunt altijd bovenaan het artikel zien wat de moeilijkheidsgraad is. Maar natuurlijk mag je jezelf ook gewoon een beetje uitdagen.

Close