Over

Over mij

Nu je bent aangeschoven aan mijn keukentafel, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar de vrouw achter deze schrijfsels. En dat ben ik! Marije, bio ‘boerin’, vrouw van twee ukkepukken. Iemand die houdt van creativiteit en van overheerlijke zelfgemaakte rabarber en meer van dat soort ongein.

Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en ik heb met veel plezier een tijd gewerkt als juf. Maar er was nog zoveel meer te doen in deze wereld. Dus ik besloot te stoppen met mijn werk en mij meer te richten op mijn lieve kinderen, de bioboerderij, waar mijn koeienboer dagelijks voor zijn grote beestenboel zorgt, én mijn schrijfwerk! Ik ben member van de writerscommunity en ik volg nu mijn hart door content te schrijven voor mijn blog.

Op Marijeskeukentafel vind je dan ook veel verhalen over je dromen volgen en ze gewoon achterna gaan. Ik heb het graag over doen waar je gelukkig van wordt en alles uit het leven halen. Ik wil zelf namelijk graag geloven dat er veel van te maken is. Het liefste breng ik vrolijkheid de wereld in, door met humor te schrijven, door creatieve diy’s te delen en door het met je te hebben over lekker eten. Het zijn de kleine dingen die het doen. En daarmee inspireer ik jóu graag.

In het dagelijks leven zorg ik vooral voor mijn twee dames. Zij zijn voor mij echt heel belangrijk. Daarnaast schrijf ik op dit moment een e-book. Ik race veel heen en weer op mijn bakfiets en wanneer ik tijd over heb, dan werk ik in onze notenboomgaard. Ik heb de ultieme ambitie om iets van mijn schrijfwerk te maken. En alhoewel het af en toe een hobbelige weg lijkt te zijn en ik meerdere keren overnieuw ben begonnen (ik blog nu alweer 5 jaar), ben ik met marijeskeukentafel.nl nu toch eindelijk waar ik zijn wil. En ik hoop dan ook dat je door het lezen van mijn blog het lef krijgt om jouw dromen achterna te gaan. Dromen zouden altijd uit mogen komen. (Duim je mee dat die van mij ook uitkomt)

 

 

Ontspan, geniet en maak het leven mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close