Over

 

taarten bakken ☼ moeder ☼ boerin (vrouw van bioboer) ☼ zingen ☼ twee kinderen ☼ haken ☼ bakfietsen ☼ regendruppels op het raam ☼ winter ☼ koken ☼ wandelingen in het bos ☼ bruisend zeewater ☼ pyjamadagen ☼ warme chocolademelk ☼ Italiaans eten ☼ film avonden ☼ regenlaarzen ☼ jurken ☼ rabarber ☼ juices ☼ en natuurlijk alle dagen haken

Een paar jaar geleden stond ik met een diploma in mijn handen, klaar voor de start in het werkleven. Ik was juf, ik fietste me suf van de ene naar de andere school om daar alle zieke en omgevallen leerkrachten te vervangen. Het was tof, het was ver fietsen (soms wel 30 km) en ik heb onwijs veel geleerd. Maar toen ging ik trouwen en was ik zwanger van mijn allereerste kindje, er stond een leven op een boerderij op mij te wachten en ik vond dàt alles zoveel mooier dat ik mijn fiets veel vaker alleen liet en ik niet meer naar die scholen ging. Ik werd boerin en ik was natuurlijk ook al volop aan het haken. Ik kreeg een tweede dochter en ik ben nog altijd heel gelukkig op die boerderij.

Mijn haakhobby liep een beetje uit de hand en ik besloot dat het tijd was om mijn creativiteit veel meer te uiten op mijn website en op Instagram en zo ontstond haakboerderij.nl! Mijn liefde voor haken groeit met de dag. Ik geloof niet dat er ooit een moment komt dat ik ‘uitgehaakt’ ben. Wat zijn er namelijk nog veel steken en projecten om te proberen! Het liefste ontwerp ik zelf, ik creëer en ik maak niet vaak twee keer hetzelfde. Op mijn website deel ik patronen en ideeën om zelf je creativiteit los te kunnen laten op je haakwerk. Ik creëer en inspireer en dat doe ik graag voor jou!

Maar omdat het leven voor mij niet alleen om haaksels draait, gooi ik ook veel moeder dingen online. Ik hou van persoonlijk bloggen en dat deed ik voorheen dan ook op Werockthatparents. Een blog waar ik veel plezier aan heb beleefd én waar ik een aantal toffe samenwerkingen mocht doen. Dát stukje van mij is blijven plakken hier. Want focussen op één ding is ook zo saai. Mijn blogs zijn altijd creatief, gezellig en persoonlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *