Over

Over mij

Nu je de haakboerderij bent binnengestapt, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar de vrouw achter deze schrijfsels. En dat ben ik! Marije, bio boerin, vrouw van twee ukkepukken. Iemand die houdt van creativiteit en van overheerlijke zelfgemaakte rabarber en meer van dat soort ongein.

Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en ik heb met veel plezier een tijd gewerkt als juf. Maar er was nog zoveel meer te doen in deze wereld. Dus ik besloot te stoppen met mijn werk en mij meer te richten op mijn lieve kinderen, de bioboerderij, waar mijn koeienboer dagelijks voor zijn grote beestenboel zorgt, én mijn schrijfwerk! Ik ben member van de writerscommunity en ik volg nu mijn hart door te schrijven en te bloggen.

Graag motiveer ik jou om ook je dromen achterna te gaan. Om te doen waar jij echt gelukkig van wordt en om alles uit het leven te halen wat erin zit. Dicht bij jezelf en het groene gras. Daar wil ik het graag over hebben met je. Het liefste breng ik vrolijkheid de wereld in en ik ben dan ook echt iemand die stilstaat bij klein geluk. Het zijn de kleine dingen die het doen. En daarmee inspireer ik jou graag.

Ik leef graag een beetje groen met verse wortels en bloemen jurken uit kringloopwinkels. Klein geluk is voor mij alles hier op de boerderij. De kwakende eendjes die hier rondscharrelen, de eieren van de kippen die ik elke dag weer vind. Het is vrolijk haakwerk waar ik van moet glimlachen. En het zijn de dieren buiten én de boontjes in mijn moestuin. Het is alles hier om mij heen. Dit is waar mijn geluk ligt. En ik hoop dan ook dat je door het lezen van mijn artikelen ontdekt wat klein geluk voor jou is. En dat je het lef krijgt om jouw dromen achterna te gaan. Dromen zouden altijd uit mogen komen.

 

 

Ontspan, geniet en maak het leven mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close