Over

Over mij

taarten bakken ☼ moeder ☼ boerin (vrouw van bioboer) ☼ zingen ☼ twee kinderen ☼ haken ☼ bakfietsen ☼ regendruppels op het raam ☼ winter ☼ koken ☼ wandelingen in het bos ☼ bruisend zeewater ☼ pyjamadagen ☼ warme chocolademelk ☼ Italiaans eten ☼ film avonden ☼ regenlaarzen ☼ jurken ☼ rabarber ☼ juices ☼ en natuurlijk alle dagen haken

 

 

 

Een paar jaar geleden stond ik met een diploma in mijn handen, klaar voor de start in het werkleven. Ik was juf, ik fietste me suf van de ene naar de andere school om daar alle zieke en omgevallen leerkrachten te vervangen. Het was tof, het was ver fietsen (soms wel 30 km) en ik heb onwijs veel geleerd. Maar toen ging ik trouwen en was ik zwanger van mijn allereerste kindje. Er stond een leven op een boerderij op mij te wachten en ik vond dàt alles zoveel mooier dat ik mijn fiets veel vaker alleen liet en ik niet meer naar die scholen ging. Het was zo’n beslissing waarbij ik voelde dat mijn geluk niet groter ging worden door te blijven werken. Ik wilde er zijn voor mijn dochter, ik wilde andere dingen doen in het leven. Ik koos mijn eigen eigenwijze pad en daar ben ik nog steeds heel blij mee.

Inmiddels heb ik er een tweede dochter bij en woon ik nog steeds heel gelukkig op die boerderij. En op die boerderij wordt gehaakt, gelachen en heel hard gewerkt. Het is er allemaal en ik had niets beters kunnen kiezen dan dit leven.

Bloggen is iets dat ook altijd bij mij hoort. Ik begon vier jaar geleden met werockthatparents.nl. Mijn blog groeide ontzettend snel en ik heb een paar toffe samenwerkingen mogen doen. Het was mooi, ik heb veel geleerd en nu blog ik hier! Op haakboerderij.nl!

Haakboerderij.nl

Haakboerderij.nl staat voor creativiteit, gezelligheid en doen waar je gelukkig van wordt! Voor mij is dat haken, voor een ander is dat misschien hardlopen. Haakboerderij staat voor mij symbool voor alle creatieve dingen die je in het leven kan doen en de boerderij staat voor rust en meer vrijheid om wat dichter bij de natuur te staan (en alle dingen waar je dus zen van wordt en/of geluk uit haalt). Het is mijn perfecte blognaam, omdat het past bij mij. Dit is wie ik ben. Iemand die graag haar eigen (eigenwijze pad volgt), iemand die staat voor doen waar je gelukkig van wordt en iemand die geniet van de kleine dingen. Maar natuurlijk wil ik jou ook inspireren om te doen waar je gelukkig van wordt. Kiezen voor geluk is namelijk niet altijd makkelijk. Niet alle mensen zijn het eens met jouw beslissingen en toch moet je luisteren naar wat je eigen hart je zegt. Creatieve dingen doen en de dingen net een beetje anders doen dan hoe het hoort, dát zijn de dingen waar ik blij van word.  En ik hoop anderen daarmee te inspireren. Natuurlijk vind je veel haakinspiratie hier, maar ik wil meer delen dan dat alleen. Ik wil vrolijke dingen delen voor veel plezier! Dit zijn de dingen die je kan verwachten, wanneer je mijn blog bezoekt:

  • Feel good dingen
  • Lekker eten en zelf koken/bakken
  • Dingen die ik zelf maak en simpele DIY’s
  • Veel haakwerk en inspiratie
  • Een relaxmomentje voor jezelf
  • Dingen die je inspireren en aan het denken zetten
  • Creatieve dingen die je met kinderen kunt doen
  • En de mooie en bijzondere dingen van het moederschap (ik leef in een gezin en niet alleen :))
  • En dat alles vaak met een glimlach, persoonlijk geschreven (want dat vind ik belangrijk) en met veel liefde zelf gemaakt!

Ontspan, geniet en maak het leven mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *